Waar is het?

Het authentieke bergdorpje Puy Saint Vincent (1400m) ligt in Zuid Frankrijk. Chalet AlpeLune ligt er nét buiten op 1450 meter hoogte.

De Hautes-Alpes profiteert mee van het mediterrane klimaat vanuit de Cote d’Azûr en kan daardoor op zo’n 300 dagen zon per jaar rekenen! Het is een berggebied met wildwaterrivieren, smalle dalen en kloven, hoge toppen en gletsjers. Het is dunbevolkt en een gebied waar je echt nog midden in de ruige natuur bent.

Natuurschatten

Een groot deel van de Hautes-Alpes bestaat uit de twee bekende natuurgebieden ‘Parc National des Ecrins’ en ‘Parc du Queyras’. Deze unieke natuur herbergt een diversiteit aan zeldzame flora en fauna, bossen, gletsjers en bergtoppen tot wel 4102 meter hoogte (Barre des Ecrins). De mogelijkheden om deze natuurschatten te bekijken zijn onuitputtelijk. We gaan je hier veel van laten zijn tijdens de Bucketlist Challenge cyclo-week!

Verblijf

Bucketlist ChallengeTijdens deze week overnacht je in het luxe Chalet AlpeLune. Je verblijf is volledig verzorgd met een 3-gangen diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Chalet AlpeLune staat voor: Persoonlijk, authentiek en toch modern. AlpeLune biedt een thuis in het zonnigste deel van de Franse Alpen voor actieve vakantiegangers!Bucketlist Challenge

Inbegrepen

  • 7x overnachtingen in Chalet AlpeLune of op camping Croque Loisirs
  • 7x een uitgebreid ontbijt met o.a. vers brood, croissants, yoghurt, cruesli, eieren, etc.
  • 7x driegangendiner
  • En verder: gebruik van sauna, jacuzzi, handdoeken, bedlinnen, WiFi en privé-parking

Niet inbegrepen

  • De reis van en naar Puy Saint Vincent. Als je graag wilt carpoolen kun je dit aangeven bij je inschrijving. We zullen je met andere carpoolers in contact brengen.
  • Lunch (vaak zijn we dan aan het fietsen)
  • Snacks voor onderweg en sportvoeding

Heb je een vraag?

Ilonka en Jantiene springen gelijk van de fiets om je vraag snel te beantwoorden :).

alpelune-cycloweek-ilonka-en-jantiene
×